De maand gaat hard en de volgende MKB-borrel staat alweer voor de deur voordat je het doorhebt! En onze trouwe lezers weten allemaal wat dat betekent… er komt weer een nieuwe bekendmaking van het Product van de Maand aan! Wie sleept de titel voor de meimaand in de wacht? Daar heb jij invloed op!

Traditiegetrouw reiken we namelijk een publieksprijs uit. Die gaat naar het genomineerde product dat de meeste stemmen van jou, de volger van MKB-Amsterdam in de wacht heeft gesleept. Jouw stem is dus superbelangrijk als je je favoriet aan de winst wil helpen! Wil je stemmen? Klik dan op deze link voor de stempoll.

De maand mei staat weer in het teken van digitale producten. We frissen je geheugen graag even op. Klik op onderstaand artikel voor een overzicht van alle genomineerden!

De volgende MKB-borrel en de bekendmaking van de prijswinnaars vindt op maandag 5 juni plaats in de Amsterdamse Oranjekerk. Zorg je ook dat je erbij bent? Heel graag tot dan!

Met het digitale ‘Product van de Maand’ wil het Digitaliseringsoffensief mkb-ondernemers inspireren en stimuleren in de digitale ontwikkeling. 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”