Studenten van de HvA onderzoeken namens MKB-Amsterdam ondernemersprofielen in Metropoolregio Amsterdam. Voor dit onderzoek houden zij een enquête, hierbij vragen zij jouw hulp! 

Het invullen van deze enquête zal ongeveer 8 minuten van je tijd kosten en is volledig anoniem. Mocht je interesse hebben dan kun je aan het eind van de enquête jouw gegevens achterlaten om een gratis advies te krijgen van studenten voor uw bedrijf/organisatie.

Hier vind je de link naar de enquête: https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eWFp1sh7hlW4npc 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Thijs Baas

Thijs Baas

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Economielezing Jacco Vonhof

Economielezing Jacco Vonhof

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof: ‘We hebben grote en belangrijke uitdagingen voor de toekomst, zoals de aanpak van klimaatverandering en het tegengaan van kansenongelijkheid. Daar kijkt de ondernemer als een berg tegenop.’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”

Zorgen om gevolgen avondlockdown

Zorgen om gevolgen avondlockdown

Ondernemers hebben ten minste de zekerheid dat ze dit kwartaal op hetzelfde pakket kunnen rekenen als in het derde kwartaal: 100 procent TVL, 85 procent NOW en belastinguitstel. Toch maakt MKB-Nederland zich zorgen over de effecten van de nieuwe coronamaatregelen.

Sociale partners willen masterplan

Sociale partners willen masterplan

De sociale partners vinden dat er perspectief moet komen: ‘Het virus is voorlopig nog onder ons. We hebben een plan nodig om daarmee te leven, zonder steeds weer alles op slot te moeten gooien. Wij steken de hand uit om daar samen met het kabinet aan te gaan werken.’