De Hogeschool van Amsterdam organiseert op 26 november een nieuwe kennisbijeenkomst als onderdeel van hun onderzoek Grip op Consumptieruimten. Tijdens de bijeenkomst zullen een update van de historische analyse van de Amsterdamse winkelgebieden en onderzoek naar het effect van toerisme op winkelgebieden centraal staan.

Het onderzoek is onderdeel van een vierjarig project genaamd Toekomstbestendig Evenwicht. Dat project is bedoeld om inzicht te geven in de wijze waarop consumptiegebieden – denk daarbij aan winkelgebieden, maar ook plekken om te wonen, werken én recreëren – worden gebruikt en hoe dat gebruik na verloop van tijd is veranderd.

Op dit moment is het onderzoek in de afrondende fase is aanbeland. Aanwezigen wordt dan ook gevraagd hun input en aanbevelingen te geven voor de afsluiting van het onderzoek. Welke resultaten moet het onderzoek zeker opleveren? Denk daarover mee! De kennisbijeenkomst vindt online plaats op 26 november van 15:00 uur tot 16:30. Wie aanwezig wil zijn kan een mail sturen naar n.j.schmitz@hva.nl.