Preventie, Hoe voorkom je dat je gehackt wordt. Stappenplan om cybercrime te voorkomen (verdiepende workshop). Cyberexperts Dave Maasland (ESET) en Reijer van Woudenberg (Perfect Day)  nemen je mee in de wereld van cybercrime en geven je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Lees ook: ‘Zonder remmen kun je geen snelheid maken’, interview met Dave Maasland

Na deze interactieve workshop:

• weet je meer over hoe cybercriminelen te werk gaan;
  • heb je inzicht gekregen in welke maatregelen je als ondernemer samen met je medewerkers kunt nemen om cybercrime te voorkomen.

16.45 u ronde 2 Zaal 4

Mis ’t niet. Doe mee en stel al je vragen aan onze experts. Kom naar de kick-off van het Digitaliseringsoffensief en de MKB-Amsterdam Groeiborrel in de Johan Cruijff ArenA. Om 15.00u is de inloop.