We zitten inmiddels alweer even de laatste maand van het jaar. Bij MKB-Amsterdam is die maand onlosmakelijk verbonden met de strijd om het Product van het Jaar. Uit alle winnaars van de juryprijs voor het Product van de Maand van 2021 kiest de vakjury één winnaar die er met de hoofdprijs van dit jaar vandoor gaat. Maar… er komt natuurlijk ook weer een publieksprijs bij kijken! Alle winnaars van afgelopen jaar binden nog een keer de strijd met elkaar aan en hebben jouw stem nodig om de winst binnen te halen.

Welke winnaars hebben we het afgelopen jaar ook alweer voorbij zien komen? De Metropoolregio Amsterdam kent natuurlijk zoveel geweldige ondernemers en minstens zoveel prachtige producten, we snappen dat je dat misschien niet allemaal hebt onthouden. Daarom frissen we je geheugen even op:

De kanshebbers op de vakjuryprijs:

Voor de publieksprijs is er een nog grotere poule die kans maakt op de winst. Aan het bovenstaande rijtje worden daarvoor nog een aantal mooie producten toegevoegd, namelijk:

MKB Amsterdam-bestuurslid Bert Bos kijkt ontzettend uit naar de strijd: ”Dit is natuurlijk nog net even wat specialer dan de Product van de Maand-prijzen. Dit is hét hoogtepunt van het jaar en de jury verheugt zich er enorm op.”

Hij vindt de prijzen een belangrijke vorm van erkenning: ”Het is een geweldige kans voor ondernemers om in het zonnetje te worden gezet. Ze werken dag in dag uit keihard om hun producten op de kaart te zetten. Wat ik ook zo mooi vind is dat we iedere maand een thema hebben. Daardoor zie je ook echt de diversiteit in alle producten die onze Amsterdamse ondernemers te bieden hebben. Oude ambachten die al jaren naam hebben gemaakt en nieuwe producten die ons verrassen, er zijn gewoon ontzettend veel mooie, authentieke producten te vinden.”

Op maandag 24 januari sluit de stembus en bepaalt onze jury wie de hoofdprijs van dit jaar krijgt. Tot die tijd hebben alle kanshebbers jouw stem ontzettend hard nodig! Dus besteed je feestdagen goed en breng via deze poll je stem uit. De winnaar wordt op maandag 7 februari bekendgemaakt in een video die natuurlijk te zien zal zijn in onze nieuwsbrief en op al onze kanalen.