Het jaar loopt weer op z’n einde en bij MKB-Amsterdam betekent dat maar één ding: de strijd om het Product van het Jaar 2022 staat op het punt van losbarsten. De winnaars van het Product van de Maand die je het afgelopen jaar in onze media voorbij hebt zien komen gaan nog één keer de strijd met elkaar aan. En daarbij hebben ze jouw hulp hard nodig!

Zoals bij de maandelijkse verkiezing wordt door de vakjury ook een juryprijs uitgereikt aan het Product van het Jaar. Maar… zoals je van ons gewend bent is er natuurlijk ook weer een publieksprijs! Het is dus aan jou als volger, partner of lid van MKB-Amsterdam om je stem uit te brengen aan jouw favoriete Product van de Maand. Weet je even niet meer welke mooie producten er in 2022 allemaal voorbij zijn gekomen? Wij zetten ze nog even voor je op een rijtje.

Garnalencroquet van Holtkamp

Holtkamp is voor weinig Amsterdammers een onbekende naam. Al sinds eind jaren ’60 prijkt de naam Holtkamp boven de bakkerswinkel aan de Vijzelgracht. Holtkamp kun je natuurlijk kennen van heerlijk gebak, maar ook de croquetten hebben flink naam gemaakt; de garnalencroquet heeft zelfs ver buiten Amsterdam, in het hele land grote allure! Daar kun jij nog een schepje bovenop doen, want de garnalencroquet is de eerste kanshebber voor de publieksprijs! Stem hier.

Mini Yard 3 Pack van Yard Indoor Farming

Peterselie in de pastasaus, basilicum voor in je zelfgemaakte pesto of verse munt in je thee: groene kruiden komen altijd wel van pas in huis! Met de Mini Yard 3 Pack van Yard Indoor Farming – de zelfwaterende hydroponic (zonder aarde) groeikit voor verse kruiden – kweek jij duurzaam, leuk én voordelig je eigen kruiden in huis. Daarmee is ook dit product een terechte titelkanshebber! Stem hier.

Honing Koningsstroopwafel van Lanskroon

Aan het Singel in het centrum van Amsterdam vind je Bakkerij Lanskroon, bekend om de overheerlijke Koningsstroopwafels. De heerlijke krokante wafel met een laagje honing ertussen is een geduchte concurrent in de grote titelstrijd om het Product van het Jaar 2022. Moet jij hem eerst nog even proeven of gaat jouw stem hoe dan ook naar de heerlijke Honing Koningsstroopwafel?

Versgebrande koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij

Het Hoofdkwartier is een micro-koffiebranderij gevestigd in Amstelveen. De branderij levert versgebrande bonen rechtstreeks uit de branderij aan huis als jij al een koffiemachine hebt. Dan kun je meteen beginnen met genieten van een heerlijke kop koffie! Heb je geen koffiemachine? Dan kan het Hoofdkwartier Koffiebranderij je helpen met de perfecte koffiemachine voor jou. Kan Koffiebranderij Het Hoofdkwartier rekenen op jouw stem?

Pita pittige tempeh van Yemayá

In maart 2020 opende het eerste vegan restaurant in Amsterdam-Zuidoost: Yemayá. Martin, Merrel en Sharon koken er volledig plantaardige Surinaamse gerechten. De naam Yemayá komt van de Afrikaans-Caribische godin van de zee en staat symbool voor connectie. De drie eigenaren willen met hun zaak de namelijk community in Zuidoost versterken. En ze maken ook nog eens heerlijke maaltijden met hun zelfgemaakte tempeh! Zo ook het broodje pittige tempeh. Is dat jouw favoriet? Stem dan snel!

Notitieboekje van MOYU

Het notitieboekje van MOYU is anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Want de bladzijden van dit boekje zijn herbruikbaar! Zo is de tekst op de bladzijden uitwisbaar en kun je een bladzijde tot maar liefst 500 keer opnieuw beschrijven. Daarmee bestrijdt MOYU de ontbossing en papierverspilling. Duurzaam en slim dus! En misschien wel de winnaar van de publieksprijs van 2022. Krijgt MOYU jouw stem?

Supplement tegen pinda-allergie van Vini Mini

Vini Mini heeft een product bedacht om pinda-allergie bij kinderen te voorkomen. Oprichters Jozien en Laurie willen ouders helpen om op een makkelijke, gezonde én betrouwbare manier allergenen aan hun kind te geven. Daarom ontwikkelden ze een pindasupplement dat kan worden toegevoegd aan babyhapjes. De kans op het ontwikkelen van een pinda-allergie wordt daarmee met 80 tot 85 procent verminderd. Een slim product en geduchte kandidaat voor de titel! Ga jij stemmen?

Biologisch jersey kaasje van Henri Willig

De kaaswinkels van Henri Willig zijn haast niet weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld. De kaas van Henri Willig is ontzettend populair en dat is ook niet zo gek, want stuk voor stuk zijn ze heerlijk! Neem bijvoorbeeld het jersey kaasje, gemaakt van honderd procent biologische melk, afkomstig van koeien van eigen boerderij in Katwoude. Lokaal geproduceerd, biologisch en ook nog eens superlekker! En daarmee een hele goede laatste titelkanshebber. Stem hier.

Nu is het aan jou!

Heb je alle genomineerden nog eens rustig doorgenomen? Dan is het nu tijd om je stem uit te brengen! Open via deze link de poll en stem jouw favoriet naar de winst. Tijdens de eerste Groeiborrel van het nieuwe jaar, op 9 januari 2023 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Met het ‘Product van de Maand’ en het ‘Product van het Jaar’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Onze partner Onderneemin slaat vleugels uit naar Metropool!

Onze partner Onderneemin slaat vleugels uit naar Metropool!

Onderneemin heeft onlangs de stap gezet naar de regio Metropool Amsterdam. Onze voorzitter Achmed Baâdoud is dan ook heel content dat MKB-Metropool Amsterdam en Onderneemin mediapartner bij elkaar zijn geworden. “Dat sluit heel goed aan bij onze visie om het MKB...

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB MKB-Metropool Amsterdam heeft met grote instemming kennis genomen van het besluit van het GVB om gemotiveerde sollicitanten voor de functie van trambestuurder structureel te gaan helpen om voor de...

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Volgens wethouder Melanie van der Horst is het woord ‘Knip’ voortaan een ‘verboden woord’ en kiest de gemeenteraad ervoor van de Weesperstraat een fijne stadsstraat te maken, met twee maal één rijstrook, bredere fiets- en voetpaden, meer groen en een aantrekkelijkere...

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

MKB-Metropool Amsterdam heeft met instemming kennis genomen van de conclusie van het onderzoeksrapport over de Knip Weesperstraat: de knip Weesperstraat gaat definitief van tafel. Volgens het college was de proef wel geslaagd en heeft deze veel opgeleverd, maar...

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Volgens het concept Programma van Eisen van de Vervoersregio Amsterdam voor het GVB voor de komende jaren moet het openbaar vervoer (OV) in het centrum en de oude stadsdelen verslechteren ten gunste van de nieuwe centra buiten de Ring A10. Een slecht plan, vindt MKB-...