Op de eerste maandag van de maand staan de de deuren van de Oranjekerk in Amsterdam altijd open voor Amsterdam mkb ondernemers. Ook op maandag 7 november is er weer de maandelijkse Groeiborrel van MKB-Amsterdam. We hebben een mooi programma voor je!

Workshop Online Adverteren

Voor aanvang van de borrel kun je een workshop volgen over online adverteren. Digital marketing specialist Alexis van Dam (HvA) vertelt welke doelen je kunt realiseren met online adverteren en welke online mediamogelijkheden er zijn. Je leert welke stappen je moet zetten om effectief online te adverteren. Komen dus!

Borrel en bekendmaking winnaar Product van de Maand

Tijdens de borrel reiken we de Product van Maand Prijs uit. De vijf genomineerde bedrijven – allen uit de lokale start up sector – zijn genomineerd door het platform Amsterdam StartUp. Verder kun je op de zeepkist vertellen over je bedrijf. En er zijn natuurlijk lekkere hapjes en drankjes van het huis, en gezellige mensen om mee te praten.

Des te meer zielen, des te beter worden we gehoord

MKB-Amsterdam is er voor elke mkb-ondernemer in de regio Amsterdam en we verwelkomen graag nieuwe gezichten. Neem dus een bevriende leverancier of ondernemer mee! Ze hoeven geen lid te zijn, maar ze mogen het wel worden😊.

Waar, wat en wanneer?

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

Workshop: 15.30 – 17.00 uur

Borrel: 17.00 – 19.00 uur

Registreer je hier voor de borrel: 
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mkb-amsterdam-groeiborrel-workshop-online-adverteren-439537397187

Schrijf je in voor de workshop:
https://digitaliseringsoffensief.nl/digital-marketing/evenement/hoe-kan-ik-effectief-online-adverteren

Stem hier voor het Product van de Maand:

https://poll.app.do/stem-op-het-product-van-de-maand-oktober-2022
Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!