Op de eerste maandag van de maand staan de de deuren van de Oranjekerk in Amsterdam altijd open voor Amsterdam mkb ondernemers. Ook op maandag 7 november is er weer de maandelijkse Groeiborrel van MKB-Amsterdam. We hebben een mooi programma voor je!

Workshop Online Adverteren

Voor aanvang van de borrel kun je een workshop volgen over online adverteren. Digital marketing specialist Alexis van Dam (HvA) vertelt welke doelen je kunt realiseren met online adverteren en welke online mediamogelijkheden er zijn. Je leert welke stappen je moet zetten om effectief online te adverteren. Komen dus!

Borrel en bekendmaking winnaar Product van de Maand

Tijdens de borrel reiken we de Product van Maand Prijs uit. De vijf genomineerde bedrijven – allen uit de lokale start up sector – zijn genomineerd door het platform Amsterdam StartUp. Verder kun je op de zeepkist vertellen over je bedrijf. En er zijn natuurlijk lekkere hapjes en drankjes van het huis, en gezellige mensen om mee te praten.

Des te meer zielen, des te beter worden we gehoord

MKB-Amsterdam is er voor elke mkb-ondernemer in de regio Amsterdam en we verwelkomen graag nieuwe gezichten. Neem dus een bevriende leverancier of ondernemer mee! Ze hoeven geen lid te zijn, maar ze mogen het wel worden😊.

Waar, wat en wanneer?

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

Workshop: 15.30 – 17.00 uur

Borrel: 17.00 – 19.00 uur

Registreer je hier voor de borrel: 
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mkb-amsterdam-groeiborrel-workshop-online-adverteren-439537397187

Schrijf je in voor de workshop:
https://digitaliseringsoffensief.nl/digital-marketing/evenement/hoe-kan-ik-effectief-online-adverteren

Stem hier voor het Product van de Maand:

https://poll.app.do/stem-op-het-product-van-de-maand-oktober-2022
Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Bereik jouw bedrijfsdoelen met Google Analytics

Bereik jouw bedrijfsdoelen met Google Analytics

Hoe kan Google Analytics helpen om jouw groei- of bedrijfsdoelen te behalen? Daar kom je achter tijdens de gratis workshop van het Digitaliseringsoffensief. Schrijf je snel in voor de gratis workshop op 12 december! Blijf je daarna ook gezellig voor de laatste MKB-Amsterdam Groeiborrel van het jaar?

‘Extreme huurindexatie is te zware last voor ondernemers’

‘Extreme huurindexatie is te zware last voor ondernemers’

Signalen uit de markt laten dit najaar al uitschieters naar 15 procent huurindexatie zien. Bij een explosief stijgende huur bovenop de energierekening betalen ondernemers dus dubbel de rekening. Ondernemer Iresh Soekhoe: ‘Ik merk dat het veel vergt van de gezondheid van ondernemers om continue in een overlevingsstand te staan. Zowel bij de overheid als bij vastgoedeigenaren is men zich niet bewust wat dat doet met kleine ondernemers.’

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Ooit over nagedacht om met jouw bedrijf op TikTok te gaan? Als je het aan Bert van Gulik van socialmediabedrijf BuzzPartners vraagt, biedt het platform dat zich kenmerkt door korte video’s van zo’n twintig seconden tal van kansen voor jou als ondernemer. Aan MKB-Amsterdam legt hij uit hoe TikTok jou kan helpen bij het bereiken van je publiek én hoe je er potentiële nieuwe klanten mee aantrekt. Van Gulik: ‘Dit is je kans om voorop te lopen!’

Verkiezing product van de maand is in volle gang!

Verkiezing product van de maand is in volle gang!

Wat hebben een optimistische trui, een scheermes van bamboe, een kaasje uit Katwoude, een micro avontuur en een onverwoestbare tas gemeen? Ze zijn alle vijf in de race om de Product van de Maand prijs te winnen! Doe mee en stem op een mooi Amsterdams product! En kom 12 december naar onze Groeiborrel.

Succesvolle lobby inspanningen MKB-Nederland

Succesvolle lobby inspanningen MKB-Nederland

MKB-Nederland voorzitter Jacco Vonhof riep deze week het kabinet op tot minder regelgeving voor mkb ondernemers. Volgens Vonhof hollen we de laatste tijd van crisis naar crisis en dat ontneemt ons het zicht op de toekomst. Die crises zorgen bovendien voor een soort paniekvoetbal. ‘We proberen met nog weer nieuwe regels de boel op te lappen, maar al dat pleisters plakken helpt ons niet verder.’

Stem op jouw Product van de Maand november!

Stem op jouw Product van de Maand november!

Stem op jouw favoriete Product van de Maand november! De volgende producten zijn geselecteerd: onverwoestbare tas van UNBEGUN, plasticvrije scheermesjes van Bamboovement, een reis niet ver van huis van Avontuur Dichtbij, biologische Jersey kaasje van Henri Willig en de trui van New Optimist! Breng nu je stem uit!