Elke maand biedt het Digitaliseringsoffensief mkb ondernemers een workshop op het gebied van digitalisering. Deze workshops zijn een uitstekende manier om op de hoogte te blijven van zowel de kansen als de uitdagingen van digitale ontwikkelingen. Laat deze gratis kennis niet aan je voorbij gaan en kom maandag 7 november naar de Oranjekerk! Na afloop kun je dan meteen door naar de netwerkborrel van MKB-Amsterdam.

Workshop ‘Hoe kan ik effectief online adverteren?’

Meer weten over online adverteren als ondernemer? Hoe dat in z’n werk gaat en waar je rekening mee moet houden? Na deze workshop weet je welke doelen je kunt realiseren met online adverteren en welke online mediamogelijkheden er zijn. Je leert welke stappen je moet zetten om effectief online te adverteren. Aan bod komen het belang van inzicht in je doelgroep en de focus op inzet van de juiste mediakanalen.  Alexis van Dam is docent Marketing & Sales aan de HvA. Als oud ondernemer en Marketing & Sales specialist is het Alexis’ doel om het MKB in de regio Amsterdam bewust te maken van hun digitale groeimogelijkheden.

Waar, wat en hoe?

Workshop: 15.30 – 17.00 uur. Je kunt gratis deelnemen door je hier in te schrijven.

Groeiborrel: 17.-00 – 19.00 uur. Schrijf je hier in!

Lokatie: Oranjekerk, tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!