Op dinsdag 19 oktober geeft Alexis van Dam, docent en onderzoeker Marketing en Sales aan de Hogeschool van Amsterdam, een online SEO-training. Wil jij weten hoe jouw potentiële klanten je nog beter kunnen vinden online? Meld je dan snel aan!

De eerste stap tijdens de training is het bepalen van je doelgroep en de klantreis, het traject dat een potentiële klant doorloopt om jouw dienst of product te vinden. Daarna krijg je praktische tips om jouw SEO-positie, jouw online vindbaarheid, te verbeteren. Ook komen de laatste trends op SEO-gebied aan bod.

Belangrijker dan ooit

Volgens Van Dam is SEO een essentiële schakel in de online bedrijfsvoering, die vandaag de dag belangrijker is dan ooit. ”Websites zijn er om bezoek te genereren. Zeker als je als ondernemer afhankelijk bent van dat bezoek is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de vindbaarheid van je pagina optimaal is. Hoe doe je dat? Door ervoor te zorgen dat je website SEO-proof is ingericht.” Van Dam benadrukt dat dat een ongoing process is: ”SEO is afhankelijk van continue verandering van de vraag vanuit jouw potentiële klanten. Dat betekent dus ook dat je altijd bezig moet blijven met de optimale vindbaarheid van jouw pagina.” Doe je dat niet, dan heb je dus de kans dat andere ondernemers je voor zijn en eerder door klanten worden gevonden.

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! De training vindt online plaats op dinsdag 19 oktober van 14:00 uur tot 17:00 uur. Deelname is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden door een e-mail te sturen naar marcia.appels@mkb-amsterdam.nl. Zet ook vast 14 december in je agenda: dan is de terugkomdag voor de training.