Op dinsdag 19 oktober geeft Alexis van Dam, docent en onderzoeker Marketing en Sales aan de Hogeschool van Amsterdam, een online SEO-training. Wil jij weten hoe jouw potentiële klanten je nog beter kunnen vinden online? Meld je dan snel aan!

De eerste stap tijdens de training is het bepalen van je doelgroep en de klantreis, het traject dat een potentiële klant doorloopt om jouw dienst of product te vinden. Daarna krijg je praktische tips om jouw SEO-positie, jouw online vindbaarheid, te verbeteren. Ook komen de laatste trends op SEO-gebied aan bod.

Belangrijker dan ooit

Volgens Van Dam is SEO een essentiële schakel in de online bedrijfsvoering, die vandaag de dag belangrijker is dan ooit. ”Websites zijn er om bezoek te genereren. Zeker als je als ondernemer afhankelijk bent van dat bezoek is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de vindbaarheid van je pagina optimaal is. Hoe doe je dat? Door ervoor te zorgen dat je website SEO-proof is ingericht.” Van Dam benadrukt dat dat een ongoing process is: ”SEO is afhankelijk van continue verandering van de vraag vanuit jouw potentiële klanten. Dat betekent dus ook dat je altijd bezig moet blijven met de optimale vindbaarheid van jouw pagina.” Doe je dat niet, dan heb je dus de kans dat andere ondernemers je voor zijn en eerder door klanten worden gevonden.

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! De training vindt online plaats op dinsdag 19 oktober van 14:00 uur tot 17:00 uur. Deelname is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden door een e-mail te sturen naar marcia.appels@mkb-amsterdam.nl. Zet ook vast 14 december in je agenda: dan is de terugkomdag voor de training.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan!

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan!

De verkiezingen op 16 maart zijn dichterbij dan je denkt. En ook voor jou als ondernemer wellicht belangrijker dan je denkt! Komt er een gemeentebestuur dat niet alleen aandacht heeft voor bewoners maar ook voor ondernemers? Volg via MKB-Amsterdam de belangrijkste ontwikkelingen!

‘Elke besparing is welkom’

‘Elke besparing is welkom’

De invoering van de reclamebelasting wordt twee maanden uitgesteld. Bart Drenth: ‘Ondernemers hebben het moeilijk en elke besparing is welkom. Ook als die maar over twee maanden gaat. En in maart zijn er weer nieuwe verkiezingen.’

MKB TV over reclamebelasting: Wat vindt de lokale politiek ervan?

MKB TV over reclamebelasting: Wat vindt de lokale politiek ervan?

Hoe denken ze in de Stopera over de herinvoering van de reclamebelasting? Met onder andere Rutger Groot Wassink van GroenLinks, Elise Moeskops van D66 en Claire Martens van de VVD. Uitstel of afstel? Dat zie je in de nieuwe aflevering van MKB TV!

VVD blijft inzetten op afstel reclamebelasting

VVD blijft inzetten op afstel reclamebelasting

De Amsterdamse VVD-lijsttrekker Claire Martens ziet in het uitstel van de invoering van de reclamebelasting slechts een eerste stap. ‘We zijn principieel tegen reclamebelasting, ook buiten de lockdown.’

Hoe zet je social media in voor je bedrijf?

Hoe zet je social media in voor je bedrijf?

Wil je meer bekendheid van je bedrijf of in contact komen met je doelgroep, je merk versterken, meer bezoekers op je website en/of je online sales boosten? Als je daar alle ins en outs van wilt weten, meld je dan nu gratis aan voor de workshop!

Komt van uitstel afstel?

Komt van uitstel afstel?

De door veel ondernemers verfoeide reclamebelasting wordt twee maanden uitgesteld. Dit maakte wethouder Everhardt vanmiddag bekend. Voorzitter Bart Drenth is hier blij mee. “In maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. En hopelijk komt van uitstel, afstel”.