Stijgende energieprijzen zorgen bij veel ondernemers voor financiële onzekerheid. Om meer grip te krijgen op je uitgaven biedt de gemeente Amstelveen een gratis QuickScan Energiebesparing ter waarde van driehonderdvijfennegentig euro aan. De scan laat zien hoe je in jouw bedrijf energie kunt besparen, je kosten kunt verlagen en je bedrijf duurzamer kunt maken. 

Dertig procent besparing mogelijk

Als je bedrijf gevestigd is in de gemeente Amstelveen en je energieverbruik per jaar lager is dan ongeveer 25.000 kWh elektriciteit of 50.000 m3 aardgas, dan kom je in aanmerking voor een gratis scan. De QuickScan geeft inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen. De ervaring leert dat er gemiddeld dertig procent bespaard kan worden op de energierekening! Om de energiescan bij je uit te voeren komt er een gespecialiseerde adviseur van de Klimaatroute bij jouw bedrijf langs. De adviseur kijkt onder andere naar de thermische schil (als het ware de jas van je bedrijfspand), verlichting, duurzame energieopwekking, verwarming en ventilatie/koeling en isolatie. 

Als je in aanmerking wilt komen voor de QuickScan, kun je een mail sturen naar Klimaatroute (planning@klimaatroute.nl). 

Heeft u vragen? 

Ook voor meer informatie over deze actie kun je per e-mail contact opnemen met Klimaatroute of bellen naar 020–700 94 38.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Marcia Appels

Marcia Appels

Hoofdredacteur en communicatiemanager MKB-Amsterdam.

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.