Ben jij mkb’er, start- of scale-up en wil je bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld? Dan weet je vast als geen ander hoe lastig het kan zijn om je idee of product aan de man te brengen. Je bent daarin niet de enige! Daarom heeft de provincie Noord-Holland speciaal voor ondernemers het GO!-NH versnellingsprogramma ontwikkeld. Daarmee krijg je hulp bij het op de markt brengen en opschalen van jouw innovatieve, duurzame product of dienst. Dan kan jij daarmee impact maken!

Of je focus nou ligt op energietransitie, circulaire economie, bouw of een heel ander duurzaamheidsvraagstuk; GO!-NH helpt je op weg zodat jij kan bijdragen met jouw innovatieve idee. In maart starten drie versnellingsprogramma’s: voor elke fase waarin een bedrijf zich bevindt is er een passend programma.

Zo biedt GO!-NH het Accelerator programma aan voor start-ups, het Growth programma voor bedrijven die in de volgende fase zitten en willen groeien, en het Scale programma voor scale-ups en grotere mkb bedrijven die nieuwe markten willen verkennen. Daarnaast is er de mogelijkheid om met regionale- en industrie partners aan verschillende partnerprogramma’s deel te nemen en kunnen masterclasses vanuit de programma’s ook los worden gevolgd.

In drie tot zes maanden tijd helpt GO!-NH je verder met trainingen, tools en professionele coaching door experts. GO!-NH zorgt er ook voor dat je jouw innovatie kunt presenteren aan een netwerk van serieuze investeerders, partners, potentiële klanten en andere relevante partijen in de markt.

Meld je aan voor een introductiebijeenkomst!

Wil je kennismaken met met GO!-NH programma? Bekijk dan in deze agenda de introductiebijeenkomsten die je kunt bijwonen. Op de website van GO!-NH kun je natuurlijk ook terecht voor meer informatie.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!