Ben jij mkb’er, start- of scale-up en wil je bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld? Dan weet je vast als geen ander hoe lastig het kan zijn om je idee of product aan de man te brengen. Je bent daarin niet de enige! Daarom heeft de provincie Noord-Holland speciaal voor ondernemers het GO!-NH versnellingsprogramma ontwikkeld. Daarmee krijg je hulp bij het op de markt brengen en opschalen van jouw innovatieve, duurzame product of dienst. Dan kan jij daarmee impact maken!

Of je focus nou ligt op energietransitie, circulaire economie, bouw of een heel ander duurzaamheidsvraagstuk; GO!-NH helpt je op weg zodat jij kan bijdragen met jouw innovatieve idee. In maart starten drie versnellingsprogramma’s: voor elke fase waarin een bedrijf zich bevindt is er een passend programma.

Zo biedt GO!-NH het Accelerator programma aan voor start-ups, het Growth programma voor bedrijven die in de volgende fase zitten en willen groeien, en het Scale programma voor scale-ups en grotere mkb bedrijven die nieuwe markten willen verkennen. Daarnaast is er de mogelijkheid om met regionale- en industrie partners aan verschillende partnerprogramma’s deel te nemen en kunnen masterclasses vanuit de programma’s ook los worden gevolgd.

In drie tot zes maanden tijd helpt GO!-NH je verder met trainingen, tools en professionele coaching door experts. GO!-NH zorgt er ook voor dat je jouw innovatie kunt presenteren aan een netwerk van serieuze investeerders, partners, potentiële klanten en andere relevante partijen in de markt.

Meld je aan voor een introductiebijeenkomst!

Wil je kennismaken met met GO!-NH programma? Bekijk dan in deze agenda de introductiebijeenkomsten die je kunt bijwonen. Op de website van GO!-NH kun je natuurlijk ook terecht voor meer informatie.