Met de buurtchallenge Boost je Buurt gaat Amsterdam Impact op zoek naar ondernemers met oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de stad. Ondernemers met de meeste potentie kunnen een Impact Hub Amsterdam ondernemersprogramma winnen ter waarde van €2.500 én maken kans op een aanvullend ontwikkelbudget van €2.500, €5.000 of €7.500. Meedoen? Dat kan!

De Bijlmer Bookstore: een van de winnaars uit 2021

Per stadsdeel zoeken Amsterdam Impact en Impact Hub Amsterdam naar drie à vier ondernemers die zich willen inzetten om écht het verschil te maken. Bij de succesvolle editie van Boost je Buurt in 2021 kwamen winnaars uit de bus die zich inzetten voor onder andere duurzaam transport, het creëren van sociale werkgelegenheid en een circulaire economie.

Dat smaakt dus naar meer! En daarom gaat de zoektocht naar ondernemers die impact kunnen maken door. Lees jij dit en denk je: ‘Dit is mij op het lijf geschreven’? Ga dan snel naar de website van de Gemeente Amsterdam voor meer informatie en om je aan te melden. Inschrijven kan nog tot en met 25 februari.