Welke vragen heeft het mkb over nieuwe digitale technologie zoals kunstmatige intelligentie (AI), robotica, smart industry en big data analytics, en welke factoren spelen daarbij een bepalende rol? Diverse Nederlandse onderwijsinstellingen onderzoeken dit in een grootschalig project. Ook de Hogeschool van Amsterdam doet mee: één van haar studenten komt hiervoor graag in contact met de volgers van MKB-Amsterdam.

Met het project willen de deelnemende onderzoekers meer inzicht geven in de kansen én uitdagingen die er voor mkb’ers liggen in digitale technologie. Ook zullen de uitkomsten van het onderzoek een basis vormen voor vervolgonderzoeken.

Is jouw bedrijf al ver op de goede weg als het gaat om digitalisering? Of heb je er juist moeite mee en zou je daar graag over willen praten? Neem dan contact op met HvA-student Maarten de Bree. Hij zal contact met je opnemen voor het plannen van een interview, dat uiterlijk in mei plaatsvindt.

Neem contact op met Maarten de Bree door een mail te sturen naar maarten.de.bree@hva.nl.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”