Fabian Nagtzaam is vanaf 1 februari directeur MKB-Amsterdam. Nagtzaam, 40 jaar, was de afgelopen 6,5 jaar al verantwoordelijk als MKB-regiodirecteur voor de Provincie Noord-Holland en daarvoor als regiomanager actief in de regio’s Haarlemmermeer-Schiphol en de IJmond. Eerder werkte hij 3,5 jaar als commercieel eindverantwoordelijke bij de Betaald Voetbal Organisatie SC Telstar. Nagtzaam volgt als directeur Dolf Kloosterziel op die vanaf heden namens MKB-Nederland werkzaam zal zijn voor Detailhandel Nederland.

Voorzitter van MKB-Amsterdam, Bart Drenth, verheugt zich op de samenwerking met de nieuwe directeur: “Hij is al jaren een uitstekende gesprekspartner van en spreekbuis namens ondernemers in de Provincie Noord-Holland. Deze contacten zijn van groot belang bij de ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam. Al twee keer eerder fungeerde hij ook korte tijd organisatorisch als interim tussen twee directeuren binnen MKB-Amsterdam. Kortom wij zijn zeer verguld met zijn komst”.

In zijn aanstelling ziet Nagtzaam als uitdaging het verder uitbouwen door o.a. ledenaanwas van het MKB in Amsterdam en het op korte termijn vinden van een aantal partners die het MKB als ‘vriend van het MKB’ willen ondersteunen. Dit alles met goede inhoudelijke bijeenkomsten die voor het MKB-netwerk van toegevoegde waarde zijn zoals de MKB-Lenteborrel op 21 maart aanstaande. Daarnaast heeft Nagtzaam een brede blik op en binnen de Metropoolregio en ziet daarmee niet alleen een uitdaging voor zichzelf maar juist een prachtige aanvulling voor alle MKB’ers om bovenlokaal zaken op gebieden als bereikbaarheid, veilig ondernemen, ontwikkelingen op de arbeids- en scholingsmarkt voor het zakenleven in Amsterdam vooruit te helpen om gezamenlijk tot een (nog) beter ondernemersklimaat te komen. Nagtzaam: “Wij zijn er namelijk voor en door ondernemers. Dit alles uiteraard met het zeer uitgebalanceerde en professionele bestuur en team die werkzaam zijn binnen MKB-Amsterdam. Ik ken de stad en haar prachtige ondernemers door en door dus verwacht samen met ondernemers de gesprekspartner te zijn en blijven richting gemeentebestuurders, raadsleden, ambtenaren en de provincie. Als geboren en getogen Purmerender met Amsterdamse roots heb ik er enorm veel zin in om de Amsterdamse ondernemers te helpen bij het tot verdere bloei brengen van hun ondernemerschap”, besluit de kersverse directeur.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wat moet een bedrijf doen om een MBO-stagiair in dienst te kunnen nemen? Daarover spraken we met Jan Willem Mans, manager van de regio Noord-Holland voor SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven: ‘’We bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat bedrijven goede erkende leerbedrijven worden.’’

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.