MKB-Amsterdam Groeiborrel – juni 2021

juni 17

Time:

17:30 - 19:30

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mkb-amsterdam-groeiborrel-juni-2021-156635363589

MKB-Amsterdam

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mkb-amsterdam-31008874247

Brasserie Paardenburg

55 Amstelzijde, 1184 TZ Amstelveen

Amstelveen, NH, NL, 1184 TZ

MKB-Amsterdam Groeiborrel – Product van de Maand – juni 2021

Na ruim een half jaar lockdown mag het gelukkig weer! Nog wel onder bepaalde voorwaarden als uitsluitend zittend en met een beperkt aantal mensen, maar we zijn op de goede weg!

Op donderdag 17 juni gaan we weer van start met onze Groeiborrels en de uitreiking van Product van de Maand!

We kunnen gelukkig ook weer terecht bij Brasserie Paardenburg in Amstelveen en zijn daar erg blij mee!

Deze maand zijn onderstaande bedrijven genomineerd voor het Product van de Maand:

• Nieuwe Taxi App van TCA Taxi
  • Zatte Tripel van Brouwerij ’t IJ
  • Worst van Brandt & Levie

Tijdens de Groeiborrel wordt de winnaar bekend gemaakt!

17.30u Inloop

18.00u Welkom

18.30u Bekendmaking winnaar Product van de Maand

19.00u Speakers Corner – de mogelijkheid op een korte pitch te houden

19.30u Einde

Drankjes zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening. Uiteraard staan we open voor rondjes van de zaak. Bitterballen worden aangeboden door Brasserie Paardenburg.

LET OP: I.v.m. de geldende corona-regels is inschrijving verplicht en er zal naar uw ticket worden gevraagd. Zonder inschrijvingsbewijs kunnen wij u helaas geen toegang verlenen!