Om te beginnen wensen we alle ondernemers in de regio Amsterdam en iedereen die MKB-Amsterdam volgt en support een heel gelukkig nieuwjaar! We gaan er weer een mooi jaar maken en dat trapten we maandagavond af met de allereerste Groeiborrel van 2023. Maar niet zonder nog even terug te blikken op het afgelopen jaar… want de prijs voor het Product van het Jaar 2022 is uitgereikt! Wie ging er met de felbegeerde titel vandoor?

We zullen je niet langer in spanning houden. De vakjury van MKB-Amsterdam is het unaniem eens geworden: de onverwoestbare tas van UNBEGUN is dé winnaar van de juryprijs Product van het Jaar 2022! Juryvoorzitter Bert Bos: “Doorslaggevend was het teruggeven van het afgedankte oude zeil in de vorm van een tas die nieuwe generaties aanspreekt. Het product slaat zo een brug tussen generaties.” Ook voor de stad Amsterdam heeft het product volgens Bos een mooie betekenis: “Het gebruik van de tas versterkt het gevoel Amsterdammer te zijn. Het is onderdeel van het stadsbeeld en bevordert zo het imago van Amsterdam.”

Dan is er zoals gewoonlijk ook de publieksprijs. Die is uitgereikt aan het product dat de meeste stemmen van jou, de volger van de MKB-Amsterdam kanalen, wist binnen te slepen. Die prijs is in de wacht gesleept door niemand minder dan Holtkamp! Hun garnalencroquet werd de publiekslieveling van 2022. Aanwezigen van de Groeiborrel maandagavond vielen dan ook met hun neus in de boter, want Holtkamp bracht garnalenkroketten mee naar de Oranjekerk.

Volgende Groeiborrel: 6 februari

Nu 2023 officieel is afgetrapt willen we jullie alvast uitnodigen voor de volgende Groeiborrel. Die vindt plaats op maandag 6 februari in de Oranjekerk. Voorafgaand aan de borrel bieden we weer een workshop aan. Welke workshop dat wordt, laten we binnenkort weten. Houd dus onze nieuwsbrief, site en socials goed in de gaten. Tot volgende maand!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!