Slecht nieuws: vanwege aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus moet ook MKB-Amsterdam maatregelen treffen. De aankomende twee Groeiborrels, op 6 december en 3 januari, gaan daarom niet door. Maar dat betekent niet dat we geen winnaar van het Product van de Maand uitroepen! Dat zal online nog steeds plaatsvinden, op vrijdag 10 december. Je hebt zelfs een extra weekje om jouw favoriet naar de winst te helpen! Stemmen kan nog tot maandag 6 december 12:00 uur.

Op welke producten kun je ook alweer stemmen? Wij frissen je geheugen even op:

Volkorenbrood van Bakkerij Hartog

Al sinds 1896 is Bakkerij Hartog een begrip in Amsterdam. Het volkorenbrood van Bakkerij Hartog maakt deze maand kans om te worden gekroond tot product van de maand. Waarom? Omdat het brood wordt gebakken met tarwe uit eigen maalderij. Daarmee zorgt Hartog ervoor dat er niets uit het brood wordt gefilterd en dat er geen conserveringsmiddelen worden toegevoegd. Een heel puur brood dus. En natuurlijk heel erg lekker.

Eberhardjes van Stichting Hart voor je Stad

Sinds 5 mei 2018 heeft de stad Amsterdam een eigen koekje: het Eberhardje. Het hartvormige koekje met de bekende drie Amsterdamse Andreaskruisen is vernoemd naar de voormalige burgemeester Eberhard van der Laan, die in 2017 overleed. Stichting Hart voor je Stad zet zich, net als Van der Laan vroeger deed, in voor de verbinding in de stad. En dat is dus ook precies waar dit koekje voor staat: liefde en verbinding.

Ossenworst van Slagerij Louman

De Jordanese Slagerij Louman trekt al sinds 1890 klanten van binnen én buiten de stad. En dat is ook niet zo gek als je zulk goed vlees verkoopt. De slagerij heeft ook een eigen worstmakerij waar worst wordt gemaakt op ambachtelijke wijze. Deze maand maakt de ossenworst kans op de titel ‘Product van de Maand’: honderd procent zuiver rundvlees op de traditionele manier gerookt. Heerlijk!

Stemmen kan door op deze link te klikken. Help jouw favoriet naar de winst!