Zo vlak na de Pasen in deze nieuwsbrief een special over het Product van de Maand. Een maandelijkse competitie van het beste product in de regio Amsterdam. Alle vijf genomineerden komen aan bod. De nominaties worden gegeven door medewerkers van een lid of partner van MKB-Amsterdam. Kijk MKB TV voor alle genomineerden van Product van de Maand Klik hier. Wil je stemmen? Ga snel naar de poll om mee te bepalen wie de publieksprijs wint! Stemmen kan tot maandag 19 april 13.00 uur. 

Oprichter van E-bike to Go Jelle Visser wist het al in 2015 zeker: e-bikes worden de standaard. Bij E-bike to Go kun je daarom e-bikes huren en krijg je daar ook nog eens perfecte service bij. Voor een maandelijks huurbedrag heb je namelijk de verzekering én eventueel onderhoud van je elektrische huurfiets goed geregeld. Duurzaam vervoer wordt zo voor iedereen toegankelijk.

De elektrische huurfietsen van E-bike to Go zijn ijzersterk. Ze zijn dan ook gemaakt voor intensief gebruik en worden voornamelijk gereden door maaltijdbezorgers en forensen. Met een belt-drive in plaats van een normale fietsketting en anti-lekbanden kunnen de fietsen tegen een stootje. Duurzaam dus, want zo gaan de e-bikes lang mee.

Over elektrisch vervoer hoeven we je vast niets uit te leggen: dat is natuurlijk ook hartstikke verantwoord. Op dit moment is E-bike to Go marktleider in Nederland en Duitsland: er rijden nu zo’n 5.000 fietsen met de kenmerkende groene velgen rond. In België wordt het bedrijf ook steeds groter en ze zijn zeker ambitieus: ‘’Ook op de consumentenmarkt zien we goede kansen en als het aan ons ligt breiden we ons concept wereldwijd uit.’’

Is E-bike to Go volgens jou het product van de maand april? Breng nu je stem uit!

Wil je alle genomineerden van Product van de Maand zien? Klik dan hier.

Stemmen kan tot maandag 19 april 13.00 uur. 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

De visie van een glazenwasser

De visie van een glazenwasser

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof roept de samenleving en de politiek op om de mens achter de ondernemer te blijven zien.

Data helpen jou om beter te ondernemen

Data helpen jou om beter te ondernemen

Hoe? Daar kom je achter tijdens de webinar Business Intelligence voor het MKB op 20 december. Kees van Montfort: ‘Data zoals omzet, kosten, product- en dienstengegevens zijn een belangrijke tool bij het maken van betere beslissingen.’ Meld je snel gratis aan!

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Het is belangrijk dat mensen leren elkaar aan te spreken en ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig naar huis gaat,’ zegt businessmanager Jeroen den Otter van VCANederland.

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”