Wil je meer bekendheid van je bedrijf of in contact komen met je doelgroep, je merk versterken, meer bezoekers op je website en/of je online sales boosten? Social media kanalen zijn heel geschikt om in te zetten voor marketing en de kosten hiervan zijn laag. Maar hoe begin je? Hoe kun je meer uit social media halen?

Oneindig veel mogelijkheden

Social media, het lijkt allemaal zo oppervlakkig; een 15 seconden filmpje op Tiktok, een leuke foto op Instagram, 160 letters die door Twitter heen vliegen, hoe kun je dat nou zakelijk inzetten? In de praktijk blijkt dat de wondere wereld van social media oneindig veel mogelijkheden biedt om een ondernemer te helpen zijn zaak te ontwikkelen. Digital marketing consultant Wilco Verdoold geeft je deze middag praktische tips waar je op moet letten als je een social-media campagne opzet. En Team Skorez laat zien hoe je dit alles concreet in de praktijk kan gaan brengen. Het is een workshop, dus je krijgt ook de kans om zelf, begeleid door het team, een brainstorm te doen over de kansen van social media marketing voor je eigen bedrijf.  Tom zegt: ‘Wij nemen daar ons ‘in house ontwikkelde marketing Canvas’ voor mee. Neem jij je vragen mee?’

In goede handen

Wilco Verdoold is register marketeer (RM), digital strateeg, docent/onderzoeker bij de Hogeschool van Amsterdam en marketing- en innovatieconsultant. Hij is auteur van het succesvolle boek “Zakelijke doelen bereiken met social media”. Tom van der Horst is co-eigenaar van Skorez, het all-in-one marketing platform voor ondernemers. Tom heeft een ruime ervaring in het geven van webinars en workshops op het gebied van online marketing.

De gratis workshop is van 15.30-17.00 uur in de Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1 in Amsterdam. Mis het niet, schrijf je nu in, klik hier! En aansluitend borrelen we samen tijdens de Groeiborrel.

Wil je ook eenvoudig en gratis toegang te krijgen tot het aanbod van het Digitaliseringsoffensief? Registreer jezelf dan op www.digitaliseringsoffensief.nl.

Voor meer informatie over de mogelijkheid van workshops op locatie, neem contact op met Tessa Wervers via t.j.welmers@hva.nl.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Hulp bedrijfsleven nodig bij grote transities’

‘Hulp bedrijfsleven nodig bij grote transities’

De Amsterdams economie groeit, maar de verdeling van de brede welvaart loopt achter. Om het welzijn van de Amsterdammers te bevorderen zijn grote transities nodig. Op de bijeenkomst ‘De Staat van de Stad’ waren politiek en bedrijfsleven het unaniem eens: de creativiteit en innovatiekracht van de private sector moet worden ingezet om samen met het stadsbestuur deze uitdagingen aan te gaan.

Kringshoppen: vanuit je luie stoel naar de kringloopwinkel

Kringshoppen: vanuit je luie stoel naar de kringloopwinkel

Tijdens de laatste MKB-Amsterdam Groeiborrel klommen de mannen van Kringshoppen op de zeepkist. Met Kringshoppen kun je online naar de kringloopwinkel. Dat betekent meer exposure voor aangeboden producten én meer winkelgemak. Verdient jouw bedrijf ook aandacht en exposure? Kom aanstaande maandag 4 juli ook naar onze Groeiborrel in de Pijp.

Koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij aan kop in strijd om publieksprijs!

Koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij aan kop in strijd om publieksprijs!

Wijn, koffie, melk, chocola en kaas: deze producten uit Amstelveen zijn genomineerd voor het Product van de Maand juni. Deze week heeft de koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij een grote inhaalslag gemaakt! Ze staan nu aan kop in de peiling. Wil jij je favoriete product steunen? Je kan nog stemmen!

‘Steun nodig voor ondernemers op rand van faillissement’

‘Steun nodig voor ondernemers op rand van faillissement’

MKB-Amsterdam voorzitter Bart Drenth vindt dat bedrijven in de knel hulp moeten krijgen: ‘Hoewel de lockdowns al enige tijd achter ons liggen, laten de economische gevolgen ervan zich voor veel bedrijven nu pas goed voelen.’

Middelingsregeling: maak er gebruik van zolang het kan

Middelingsregeling: maak er gebruik van zolang het kan

De Middelingsregeling voor sterk wisselende inkomens wordt afgeschaft in 2023. Peter Herrebout, bestuurslid MKB-Amsterdam, vindt dit moeilijk te begrijpen. ‘De fiscus moet leren omdenken. Voor een kleine ondernemer kan dit net het verschil uit maken om overeind te blijven. Deze regeling ondersteunt ondernemerschap.’

Leer effectief je social media inzetten

Leer effectief je social media inzetten

Wilco Verdoold, docent bij de Hogeschool van Amsterdam, ziet dat veel bedrijven geen social media strategie hebben: ‘Natuurlijk moet je dingen uitproberen en jezelf de kans geven dingen te leren en ervaren, maar steeds opnieuw proberen zonder te leren is zonde.’ Kom 4 juli naar de gratis workshop!