Wil je meer bekendheid van je bedrijf of in contact komen met je doelgroep, je merk versterken, meer bezoekers op je website en/of je online sales boosten? Social media kanalen zijn heel geschikt om in te zetten voor marketing en de kosten hiervan zijn laag. Maar hoe begin je? Hoe kun je meer uit social media halen?

Oneindig veel mogelijkheden

Social media, het lijkt allemaal zo oppervlakkig; een 15 seconden filmpje op Tiktok, een leuke foto op Instagram, 160 letters die door Twitter heen vliegen, hoe kun je dat nou zakelijk inzetten? In de praktijk blijkt dat de wondere wereld van social media oneindig veel mogelijkheden biedt om een ondernemer te helpen zijn zaak te ontwikkelen. Digital marketing consultant Wilco Verdoold geeft je deze middag praktische tips waar je op moet letten als je een social-media campagne opzet. En Team Skorez laat zien hoe je dit alles concreet in de praktijk kan gaan brengen. Het is een workshop, dus je krijgt ook de kans om zelf, begeleid door het team, een brainstorm te doen over de kansen van social media marketing voor je eigen bedrijf.  Tom zegt: ‘Wij nemen daar ons ‘in house ontwikkelde marketing Canvas’ voor mee. Neem jij je vragen mee?’

In goede handen

Wilco Verdoold is register marketeer (RM), digital strateeg, docent/onderzoeker bij de Hogeschool van Amsterdam en marketing- en innovatieconsultant. Hij is auteur van het succesvolle boek “Zakelijke doelen bereiken met social media”. Tom van der Horst is co-eigenaar van Skorez, het all-in-one marketing platform voor ondernemers. Tom heeft een ruime ervaring in het geven van webinars en workshops op het gebied van online marketing.

De gratis workshop is van 15.30-17.00 uur in de Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1 in Amsterdam. Mis het niet, schrijf je nu in, klik hier! En aansluitend borrelen we samen tijdens de Groeiborrel.

Wil je ook eenvoudig en gratis toegang te krijgen tot het aanbod van het Digitaliseringsoffensief? Registreer jezelf dan op www.digitaliseringsoffensief.nl.

Voor meer informatie over de mogelijkheid van workshops op locatie, neem contact op met Tessa Wervers via t.j.welmers@hva.nl.