Afgelopen maandag was alweer de vijfde MKB-Amsterdam Borrel van het jaar in de Amsterdamse Oranjekerk. Door jouw aanwezigheid was het weer een gezellige avond, dus dank voor je komst! Het hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van het Product van de Maand april. Lees snel verder om te weten wie de titel in de wacht heeft gesleept…

De juryprijs is deze maand gewonnen door Skorez: een all-in-one marketingplatform voor ondernemers, waarmee elke mkb’er aan de slag kan met digitalisering. Het biedt onder meer een tool om je website te beheren, een e-mailmodule, de mogelijkheid om je voorraad en verkoop mee bij te horen én het monitort hoe je bedrijf presteert en of de marketing die je hebt ingezet doelmatig is. Een handig pakket voor iedere mkb’er die digitaal de touwtjes in handen wil houden.

“Van mkb, voor mkb”

En dat handige pakket kon op veel lof rekenen, onder meer van juryvoorzitter Bert Bos: “De jury viel voor deze handige en gebruikersvriendelijke tool. Het is een eigenwijs, nieuw ontwerp, dat de mkb-ondernemer doelgericht laat opereren in de markt en tegelijk veel tijd bespaart. Ook is het een mooi, kleinschalig antwoord in het oerwoud van, naar verhouding, duurdere systemen van grotere leveranciers. Een tool met gevoel voor de dynamiek van de mkb onderneming: van mkb, voor mkb! Hulde voor de winnaar.”

Daarna nam co-eigenaar van Skorez Tom van der Horst nog even het woord om zijn winnende product kort toe te lichten. “Bij Skorez sta je er niet alleen voor. Wij bellen je elke maand even op om met je te sparren over hoe we het de volgende maand nóg beter gaan doen. Dat maakt ons echt anders”, zo besluit hij tijdens de borrel.

Publieksprijs

Dan gaan we naar de publieksprijs! Die is met overtuiging gewonnen door de heerlijke Peruviaanse ceviche van chef Christian Motte. In zijn werk brengt hij de Latijns-Amerikaanse keuken en de Nederlandse cultuur bij elkaar: Peruviaanse gerechten, maar dan wel gemaakt met producten van lokale leveranciers! Dat doet hij niet op basis van recepten, maar op basis van gevoel voor smaak en het eindeloos ontdekken en durven combineren van verse producten. Ambacht dus, en ook nog eens lekker en lokaal.

Wie ook benieuwd is naar de ceviches van Christian Motte moet nog heel even geduld hebben: eind deze maand opent chef Motte zijn restaurant Moche, aan de Linnaeuskade in Amsterdam-Oost. Reserveren is al wel mogelijk!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.