April is alweer een paar dagen onderweg en je merkt het: de lente is nu echt in aantocht. Niet alleen het zonnige weer stemt ons vrolijk: we hebben namelijk ook weer een paar geweldige nominaties voor het Product van de Maand voor je in petto! Peter Herrebout, bestuurslid en al 18 jaar actief bij MKB-Amsterdam heeft deze maand vier verschillende producten genomineerd. We stellen ze graag aan je voor.

Gasvrij wonen met Hydrobag

Wil jij gasvrij en dus duurzaam wonen? Dat kan met het Hydrobag-systeem. Een hydrobag is een innovatieve waterzak van synthetisch rubber die uitermate geschikt is voor het opslaan van warmte. Met zogenoemde heatpipes haal je warmte van het daglicht naar je hydrobag en daar sla je vervolgens energie in op die je kunt gebruiken om – geheel uitstootvrij – je huis mee te verwarmen. Hydrobags zijn er in alle soorten en maten en daarmee passen ze eigenlijk in elke woning! Ze gaan maar liefst veertig jaar mee en dat terwijl je het Hydrobag-systeem al in zeven tot negen jaar hebt terugverdiend! Voordelig en super duurzaam dus. Echt een winnaar, toch?

Marketingplatform Skorez

Skorez is hét makkelijke all-in-one marketingplatform voor ondernemers, waarmee elke mkb’er aan de slag kan als het om digitalisering gaat. Skorez biedt onder meer een tool om je bedrijfswebsite te beheren, een e-mailmodule, een tool om je voorraad en verkoop mee te monitoren maar dat is nog lang niet alles! Skorez monitort ook hoe je bedrijf presteert en of de marketing die je hebt ingezet doet waar het voor bedoeld is. Het is dus simpel: een superhandig pakket voor iedere mkb’er die digitaal de touwtjes in handen wil houden. En dat komt allemaal samen in één handige tool. Klinkt toch als een potentiële winnaar? Dat vinden wij wel in ieder geval!

De KeuzeKnikker

De KeuzeKnikker is een echte gespreksstarter. De knikker heeft, net als een voetbal, 32 vlakken. Op elk van die vlakken staat een woord. Welk woord ook bovenaan komt als je de KeuzeKnikker werpt: aan de andere kant staat precies het tegenovergestelde. Van ‘ik’ tot ‘wij’ en van ‘opgeven’ tot ‘doorzetten’. Waarom? Omdat je dan altijd een keuze moet maken! De KeuzeKnikker nodigt uit tot het wisselen van perspectief en geeft stof tot nadenken (en tot gesprek) over waarom je bepaalde keuzes maakt en wat daaraan ten grondslag ligt. Uitermate geschikt voor zowel persoonlijke keuzes als zakelijke!

Ceviche van chef Christian Motte

De Latijns-Amerikaanse en de Nederlandse cultuur komen samen bij het werk van chef Christian Motte. Hij maakt de heerlijkste Peruaanse ceviches (naast andere lekkere gerechten overigens) maar dan wel gemaakt met producten van lokale leveranciers! Dat doet hij niet op basis van recepten, maar op basis van gevoel voor smaak en het eindeloos ontdekken en durven combineren van verse producten. Lekker, lokaal én ambachtelijk! Het wordt een spannende strijd deze maand, dat is wel duidelijk…

Tijd om te stemmen!

Al een favoriet gekozen? Breng dan snel je stem uit via deze poll. Stemmen kan nog tot donderdag 4 mei. Op maandag 8 mei worden de winnaars van de vakjuryprijs en de publieksprijs bekendgemaakt tijdens de MKB-borrel in de Oranjekerk in Amsterdam. Tot dan!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.