De titelstrijd om het Product van de Maand februari is in full swing! We zijn even bij je terug met een kleine tussenstand. In de strijd tussen producten van vrouwelijke ondernemers staat één genomineerde stevig aan kop. De frisdrank van Kumasi heeft een behoorlijke voorsprong, maar voor de concurrentie is het echt nog veel te vroeg om het hoofd te laten hangen. Er is nog tijd om stemmen te werven!

Mocht je nog niet gestemd hebben, dan is dit hét moment om dat te doen! We hebben namelijk weer een mooie selectie genomineerden voor je in de aanbieding, met zorg geselecteerd door memberclub EQUALS. Voor het hele overzicht lees je onderstaand artikel.

Stemmen kan nog tot donderdag 2 maart. Op maandag 6 maart worden de winnaars van de vakjuryprijs en de publieksprijs bekendgemaakt tijdens de MKB-borrel in de Oranjekerk in Amsterdam. Tot dan!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.