Digitaliseringsoffensief

Digitaliseringsoffensief

Amsterdam zet de komende jaren fors in op het ondersteunen en weerbaar maken van het mkb. Dat gebeurt onder andere met het Digitaliseringsoffensief. Digitalisering speelt een cruciale rol bij het vergroten van de overlevingskansen van het mkb. Veel bedrijven geven aan grote behoefte te hebben aan praktische ondersteuning.

Dien je vraagstuk in

‘Zonder digitalisering laten ondernemers te veel kansen liggen’

‘Zonder digitalisering laten ondernemers te veel kansen liggen’

Bart Drenth: ‘Het bijhouden van een administratie of het contact met klanten. Dat soort zaken kun je prima digitaliseren. Meer geavanceerde kansen liggen in het gebruiken van kunstmatige intelligentie. MKB-Amsterdam wil zoveel mogelijk ondernemers helpen een stap te zetten in digitalisering.’ Wethouder Everhardt geeft aanstaande donderdag het startschot van ‘Het Digitaliseringsoffensief’. Kom donderdag naar de Kick Off en volg verschillende workshops.

Gratis training SEO op 19 oktober

Personal Branding LinkedIn – Alexis van Dam

Alexis van Dam, Marketing & Sales-docent aan de HvA, geeft in deze workshop uitleg over de werking van LinkedIn: hoe kun je het strategisch inzetten en welke doelen kun je realiseren? Je krijgt praktische, direct toepasbare tips hoe je je bedrijfsprofiel kunt opzetten en inzetten en je persoonlijke profiel kunt optimaliseren.