Onlangs maakte MKB-Amsterdam bekend welk product uit de stad er met de titel ‘Product van het Jaar 2022′ vandoor ging. Onze vakjury, onder leiding van bestuurslid Bert Bos, was het unaniem eens. Die prijs moest naar de onverwoestbare tas van UNBEGUN. Je komt namelijk niet elke dag een Amsterdams product tegen dat zo’n onverwoestbare indruk op je maakt!

Martijn Hemelaar van UNBEGUN

De onverwoestbare tas van UNBEGUN wordt gemaakt van gerecycled materiaal zoals oude scheeps- of afdekzeilen. Het resultaat? Een tas die niet alleen duurzaam, maar ook nog eens hartstikke mooi is! Een echte eyecatcher in het Amsterdamse straatbeeld, vond onze juryvoorzitter Bert Bos. “Niet alleen recyclen, maar ook nog eens upcyclen. Dit is een hoogtepunt in de Amsterdamse economie.”

UNBEGUN-oprichter Martijn Hemelaar is dolblij met de prijs “We zijn hier heel erg dankbaar voor. Het is geweldig om te zien dat ons werk gewaardeerd wordt.” De duurzaamheidsmissie waaruit UNBEGUN ooit is ontstaan zal dan ook worden doorgetrokken. “Het geeft ons veel energie om dit jaar ook weer veel mooie producten te ontwikkelen. Hopelijk kunnen we op deze manier nog meer afval een nieuwe bestemming geven.” Dat UNBEGUN in staat is prachtige dingen te maken heeft het merk al bewezen. MKB-Amsterdam is dan ook razend benieuwd wat Martijn voor ons in petto heeft in 2023!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Actienetwerk 15% Gasreductie succesvol in binnen- en buitenland

Actienetwerk 15% Gasreductie succesvol in binnen- en buitenland

Het actienetwerk is opgericht na de oproep van voormalig wethouder Marieke van Doorninck om van het Russisch gas af te komen. ‘Dit netwerk laat de kracht van samenwerken zien’, vindt Jack Stuifbergen, voorzitter werkgroep Duurzaamheid binnen MKB-Amsterdam. ‘Ik ben blij dat we met MKB-Amsterdam een bijdrage hebben kunnen leveren.’

Piet Heintunnel gaat weer open!

Piet Heintunnel gaat weer open!

De stad is vanaf vrijdag 20 januari weer een stuk makkelijker bereikbaar. Na anderhalf jaar renovatie gaat de Pien Hein Tunnel vrijdagavond weer open. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: ‘Natuurlijk was het fijn geweest voor al het zakelijk verkeer als de tunnel eerder was opengegaan, maar ook voor MKB-Amsterdam staat de veiligheid voorop.’

Hoe zorg je dat klanten (online) voor jouw bedrijf kiezen?

Hoe zorg je dat klanten (online) voor jouw bedrijf kiezen?

Mensen maken de hele dag door keuzes, bewust en onbewust. Jouw potentiële klanten ook! Kom daarom naar de workshop van het Digitaliseringsoffensief en leer hoe jij ervoor kunt zorgen dat ze voor jouw product of dienst kiezen. Tot 6 februari!

Achmed Baâdoud nieuwe voorzitter van MKB-Amsterdam

Achmed Baâdoud nieuwe voorzitter van MKB-Amsterdam

Het bestuur van MKB-Amsterdam heeft Achmed Baâdoud gekozen als nieuwe voorzitter van MKB-Amsterdam. Met Baâdoud krijgt MKB-Amsterdam een energieke voorzitter die met zijn ruime kennis van de lokale politiek en het ondernemerschap slimme verbindingen kan maken tussen het lokale bestuur en Amsterdamse mkb ondernemers.

‘Ondernemers maken de stad’

‘Ondernemers maken de stad’

Achmed Baâdoud neemt per 30 januari het stokje over van Bart Drenth. Baâdoud is zeker geen onbekende in Amsterdam. Zo heeft hij jarenlange politieke ervaring in de stad. Baâdoud: ‘Ik wil me heel graag inzetten voor de ondernemers in Amsterdam. We moeten niet onderschatten hoe belangrijk de functie van ondernemers in de stad is, ook in sociale zin.’