Aanbesteden vraagt veel, en biedt kansen. De beste resultaten worden behaald als inkopers en verkopers goed samenwerken, zowel tijdens een aanbesteding als bij de uitvoering in een contract.

Petra Tiel, beleidssecretaris van MKB-Nederland: ‘De Marktdag ‘Infra Beter Aanbesteden, regio Amsterdam’ brengt ondernemers in contact met potentiële gemeentelijke opdrachtgevers en biedt ondernemers de kans op werk plus de gelegenheid om te vertellen met welke innovaties zij zich bezig houden. De bijeenkomst is een kans om de relatie op te bouwen.’

De gemeente Amsterdam wil graag in gesprek met inkoopadviseurs, contractmanagers en projectmanagers uit omringende gemeenten. En met aannemers uit de Grond/Weg/Waterbouw sector (GWW). Waar lopen jullie in het aanbestedingsproces en vooral ook in de uitvoering tegen aan en hoe kunnen we elkaar helpen?

Voor wie
Deze middag is bedoeld voor inkoopadviseurs, contractmanagers, projectmanagers uit omringende gemeenten. Regio Amsterdam gaat ook graag in gesprek met aannemers in de GWW sector. Uiteraard zijn geïnteresseerden uit de wijdere omgeving van harte welkom.

13.00 uur:         Ontvangst
13.30 uur:         Opening door Marlous Vogels (PIANOo) & Jorit Kalt (Ingenieursbureau gemeente Amsterdam)
13.35 uur:         Korte presentatie Programma Beter Aanbesteden door Marlous Vogels
13.45 uur:         Plenair deel met presentatie Jorrit Kalt & Rob Konijn: Samenwerken is win-win!
14.30 uur:         Eerste ronde workshops
15.30 uur:         Pauze
15.45 uur:         Tweede ronde workshops
16.45 uur:         Hapje en een drankje

Alle informatie is te vinden op de website https://8nccnsq.momice.events/page/1084821 De inhoud van de workshops vind je onder het kopje Workshops.

Datum, locatie
Dinsdag 5 juli 2022 van 13.00 – 17.45 uur
De Marktdag vindt plaatst in de Tolhuistuin: IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam.
Deelname aan deze Marktdag is kosteloos.

Aanmelden
Meld je aan voor de Marktdag via het registratieformulier: https://8nccnsq.momice.events/page/1084198

Deze dag vindt plaats in het kader van Beter Aanbesteden, het vierjarige programma van VNG en VNO-NCW/MKB-Nederland, PIANOo en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Het doel is het inkoopproces te professionaliseren en de dialoog tussen overheid en ondernemers te verbeteren. Het programma is gericht op initiatieven uit de regio die draaien om kennis opdoen, kennis uitwisselen en kennismaken.