Maandagavond had MKB-Amsterdam een bijzondere primeur. Tijdens de MKB-borrel werd namelijk het allereerste digitale Product van de Maand bekendgemaakt! In een goedgevulde Oranjekerk onthulde bestuurslid en juryvoorzitter Bert Bos de winnaar van de juryprijs én van de door jullie gekozen publieksprijs.

Laten we beginnen met de juryprijs! Onze jury koos unaniem voor de samenwerkingstool MyPLTFRM. Dat is een zogenoemde ‘IT-aannemer’ die digitale oplossingen ontwerpt, gespecialiseerde dienstverleners inhuurt én aanstuurt zodat jouw IT-project kan slagen! De jury benoemt dat zowel digitalisering als duurzaamheid – twee grote uitdagingen voor veel ondernemers – samenkomen in PLTFRM. “Zo wordt een optimaal ecosysteem gecreëerd dat volledig in balans is met de bedrijfsvoering.” De jury noemt het verder “een typisch creatief idee dat alleen in Amsterdam kan ontstaan. Het is een beetje z’n tijd vooruit.”

Dan de publieksprijs, waarvoor volgers van MKB-Amsterdam de afgelopen weken op hun favoriet konden stemmen. Dat er een duidelijke favoriet is bleek wel, want met een overtuigende meerderheid van de stemmen was het iKCHECK app van Upfront Security die er met de publiekstitel vandoor gaat! Met de iKCHECK app bescherm je jouw identiteit online. Ook voor mkb’ers is de app praktisch: samen met de Fraudehelpdesk Zakelijk biedt iKCHECK namelijk identiteitsmonitoring voor werknemers en hulp om en cyberrisico’s te verkleinen. Beide winnaars, van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende prijs!

De kop is er dus af, MKB-Amsterdam kijkt heel tevreden terug op weer een mooie titelrace voor het Product van de Maand waarin ook digitale producten vanaf nu dus volop mee doen. Binnenkort zijn we bij je terug met nieuwe nominaties voor de maand februari. Tot de volgende MKB-borrel!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de gemeente Amsterdam. Het Digitaliseringsoffensief heeft tot doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie. Wil je een in house workshop, neem dan contact met ons via info@mkb-amsterdam.nl.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Na Weesperstraat nu ook Stadhouderskade dicht

Na Weesperstraat nu ook Stadhouderskade dicht

MKB-Amsterdam reageert verbijsterd op het nieuws dat de Stadhouderskade ook wordt afgesloten. Vicevoorzitter Frankfurther: ‘Dit zijn de twee belangrijkste omrijdroutes, waarvan er nu een wordt afgesloten. Ik verwacht in stadsdeel Zuid op de Amsteldijk, Ceintuurbaan en Hobbemakade een grote stilstaande file met vertraging van meer dan een uur’.

Uitkleden tramnet van de baan

Uitkleden tramnet van de baan

De ingrijpende bezuinigingen op het openbaar vervoer zijn mede dankzij MKB-Amsterdam hoogstwaarschijnlijk van de baan. Dat betekent dat er op de Vijzelstraat, Vijzelgracht en de Marnixstraat richting Haarlemmerplein alsnog trams zullen blijven rijden. Vicevoorzitter Frankfurther: ‘Dat is heel belangrijk voor onze klanten en personeel van winkels, horeca en andere bedrijven in deze straten’.

Waarom je goed voor jezelf en je collega’s moet zorgen

Waarom je goed voor jezelf en je collega’s moet zorgen

Een burn-out van een werknemer kan een bedrijf zo´n zestig tot tachtigduizend euro kosten.´Dat wil je toch voorkomen?’, meent Jochem Douwes A&O-psycholoog bij ArboNed. ‘De oplossing? Investeer in mentale gezondheid en ontwikkeling van jou en je werknemers!’

‘Je kunt enorm besparen als je energiezuiniger onderneemt’

‘Je kunt enorm besparen als je energiezuiniger onderneemt’

Edgar Resida eigenaar van Village Bagels: ‘Als lid van de ondernemersvereniging zit ik er al jaren bovenop wat er allemaal gaat veranderen. Een gratis energiescan van Energiepartners was zeer welkom. Ik vond het verstandig om iemand van buitenaf mee te laten kijken.’

Vanaf 2024 geen wegwerpbekers meer op kantoor

Vanaf 2024 geen wegwerpbekers meer op kantoor

Met wat mokken aanschaffen ben je er nog niet. Wat moet je doen om je voor te bereiden op deze wetswijziging? Meld je aan voor het Cup Kickstarter Event om daar meer over te leren! Of luister naar de podcast van Merijn Tinga.

Je kunt nog stemmen op je favoriete Product van de Maand!

Je kunt nog stemmen op je favoriete Product van de Maand!

De robots van Welbo, een slim koelinstallatie-bewakingssysteem van FreezerData of de slimme voorraadmeter van MOOS. Help jouw favoriet op weg naar de winst! De volgende MKB-Amsterdam Borrel en de bekendmaking van de prijswinnaars vindt op maandag 5 juni plaats in de Amsterdamse Oranjekerk. Zorg je ook dat je erbij bent?