De publieksstemming voor het product van het jaar 2021 is geopend. Aan de verkiezing doen zowel de maandelijkse publiekswinnaars als vakjurywinnaars mee. In januari kiest de jury de winnaar van 2021 uit de maandelijkse vakjuryprijzen. Maar er is natuurlijk ook de publieksprijs!

Alle winnaars van afgelopen jaar binden nog een keer de strijd met elkaar aan en hebben jouw stem nodig om de winst binnen te halen. ‘Dit is natuurlijk nog net even wat specialer dan de Product van de Maand-prijzen. Dit is hét hoogtepunt van het jaar en de jury verheugt zich er enorm op’, zegt MKB-Amsterdam-bestuurslid Bert Bos. Op maandag 24 januari sluit de stembus en bepaalt onze jury wie de hoofdprijs van dit jaar krijgt. Tot die tijd hebben alle kanshebbers jouw stem ontzettend hard nodig! Dus besteed je feestdagen goed en breng via deze poll je stem uit. De winnaar wordt op maandag 7 februari bekendgemaakt in een video die natuurlijk te zien zal zijn in onze nieuwsbrief en op al onze kanalen.

De producten waar je uit kunt kiezen vormen samen perfecte ingrediënten voor een gezellig avondje uit in Amsterdam, als het weer kan: