De biologische worst van Brandt & Levie maakt deze maand kans om te worden uitgeroepen tot ‘Product van de Maand’! De worst wordt, in allerlei soorten en smaken, gemaakt door drie chefs: een lekker, ambachtelijk en vooral écht Amsterdams product.

De worsten van Brandt & Levie worden duurzaam en biologisch gemaakt. Dat komt dan ook voort uit de belangrijkste missie van de mannen achter Brandt & Levie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Er wordt uitsluitend met goed gehouden Nederlands varken gewerkt; eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens. De worsten worden gemaakt met een culinaire inslag, in allerlei verschillende soorten en smaken.

Brandt & Levie draait al tien jaar lang helemaal zelfstandig. Voor eigenaars Geert van Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie is het een droom die uitkomt. Alledrie de ondernemers zijn chefs en de passie voor het maken van worst is dan ook in de keuken ontstaan. De kunst van het worst maken hebben ze geleerd tijdens een lange reis door Italië. Dat vakmanschap hebben ze mee terug gebracht naar Amsterdam, met een heerlijk én verantwoord product als resultaat.

Vind jij dat de de publieksprijs voor het Product van de Maand verdient? Klik dan hier om te stemmen! Dat kan nog tot maandag 14 juni 13:00 uur.

Bekijk hier de video met alle genomineerden.