Vandaag begint het EK voetbal en het Nederlands elftal speelt aankomende zondag zijn eerste wedstrijd tegen Oekraïne. Daarom vindt horeca-ondernemer Dennis Kaandorp het de hoogste tijd voor wat oranjekoorts in de stad. Voor zijn café Arie op de hoek (op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Quelijnstraat) heeft hij oranje sjaals laten maken. Die hangen overal verspreid over de Albert Cuypmarkt.

Voorlopig kunnen we nog even geen voetbal kijken in een stampvolle kroeg met andere oranjefans. Daarom besloot Kaandorp dat de oranjekoorts in de stad op een andere manier moet worden aangewakkerd. Zijn oranje sjaals vind je overal op de Albert Cuyp: bij verschillende winkeliers, aan de kraam van marktkooplieden en – hoe kan het ook anders – om de nek van André Hazes.

Wij hebben alle vertrouwen in het Nederlands elftal en ook aan Arie zal het niet liggen! Heb je andere leuke ondernemersinitiatieven gezien om Oranje te supporten? Laat het ons weten!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.