Vandaag begint het EK voetbal en het Nederlands elftal speelt aankomende zondag zijn eerste wedstrijd tegen Oekraïne. Daarom vindt horeca-ondernemer Dennis Kaandorp het de hoogste tijd voor wat oranjekoorts in de stad. Voor zijn café Arie op de hoek (op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Quelijnstraat) heeft hij oranje sjaals laten maken. Die hangen overal verspreid over de Albert Cuypmarkt.

Voorlopig kunnen we nog even geen voetbal kijken in een stampvolle kroeg met andere oranjefans. Daarom besloot Kaandorp dat de oranjekoorts in de stad op een andere manier moet worden aangewakkerd. Zijn oranje sjaals vind je overal op de Albert Cuyp: bij verschillende winkeliers, aan de kraam van marktkooplieden en – hoe kan het ook anders – om de nek van André Hazes.

Wij hebben alle vertrouwen in het Nederlands elftal en ook aan Arie zal het niet liggen! Heb je andere leuke ondernemersinitiatieven gezien om Oranje te supporten? Laat het ons weten!