Wil je online beter vindbaar zijn voor jouw potentiële klanten? Doe dan op maandag 28 juni van 15:00 tot 17:00 mee met de kick-off van eerste SEO-training voor het mkb over de vindbaarheid van je website. Het doel van de training is om de SEO-positie van je website te verbeteren en weer helemaal SEO-up-to-date te zijn. De training, die wordt georganiseerd door het Centre for Market Insights (CMI) van de Hogeschool van Amsterdam, vindt online plaats.

De training start met het bepalen van de doelgroep en de klantreis. Vervolgens ga je aan de slag met praktische tips and tricks om de SEO-positie te verbeteren. Tot slot komen actuele SEO-trends aan de orde. De training bestaat uit een digitale introductiebijeenkomst, materiaal waar de ondernemers mee aan de slag kunnen voor hun eigen bedrijf, een digitaal consult in augustus of september en een terugkomsessie op dinsdag 14 september van 16:00 tot 19:00 uur op locatie, inclusief een hapje eten.

Het CMI biedt de training, die normaal al gauw 400 euro kost, gratis aan. Een deel is puur ter inspiratie, maar voor geïnteresseerden kunnen ook in de praktijk aan de slag, zegt Ernst de Roos van het Centre for Market Insights van de Hogeschool van Amsterdam. Aanmelden kan via Eventbrite, de link vind je hier zo spoedig mogelijk. Of geef je nu op via: marcia.appels@mkb-amsterdam.nl

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Thijs Baas

Thijs Baas

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.