Wil je online beter vindbaar zijn voor jouw potentiële klanten? Doe dan op maandag 28 juni van 15:00 tot 17:00 mee met de kick-off van eerste SEO-training voor het mkb over de vindbaarheid van je website. Het doel van de training is om de SEO-positie van je website te verbeteren en weer helemaal SEO-up-to-date te zijn. De training, die wordt georganiseerd door het Centre for Market Insights (CMI) van de Hogeschool van Amsterdam, vindt online plaats.

De training start met het bepalen van de doelgroep en de klantreis. Vervolgens ga je aan de slag met praktische tips and tricks om de SEO-positie te verbeteren. Tot slot komen actuele SEO-trends aan de orde. De training bestaat uit een digitale introductiebijeenkomst, materiaal waar de ondernemers mee aan de slag kunnen voor hun eigen bedrijf, een digitaal consult in augustus of september en een terugkomsessie op dinsdag 14 september van 16:00 tot 19:00 uur op locatie, inclusief een hapje eten.

Het CMI biedt de training, die normaal al gauw 400 euro kost, gratis aan. Een deel is puur ter inspiratie, maar voor geïnteresseerden kunnen ook in de praktijk aan de slag, zegt Ernst de Roos van het Centre for Market Insights van de Hogeschool van Amsterdam. Aanmelden kan via Eventbrite, de link vind je hier zo spoedig mogelijk. Of geef je nu op via: marcia.appels@mkb-amsterdam.nl