Op vrijdag 24 september gooien ondernemers in Amsterdam-Noord hun deuren open voor hun buurtgenoten. Ben je op zoek naar werk, een stageplek, een partnerschap of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er achter de voordeur gebeurt? Dan is de 24e hét moment om eens binnen te stappen!

De Open Bedrijvendag wordt georganiseerd door VEBAN, een ondernemersvereniging in Amsterdam-Noord en heeft als doel om verbindingen te leggen. Volgens VEBAN is dit de uitgelezen manier om meer onderlinge connecties te creëren in de buurt, met ondernemers, bewoners en bestuurders. Geïnteresseerden kunnen op de website www.openbedrijvendagamsterdamnoord.nl zelf hun route langs deelnemende bedrijven samenstellen.

Ben jij ondernemer in Noord en wil je zelf ook de deuren opengooien? Dat kan! Klik hier voor meer informatie over deelname en om je aan te melden.